Home TOP NEWS Πόσο πιο χαμηλά;

Πόσο πιο χαμηλά;


Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει αυτή η ομάδα φέτος; Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει από το κακό στο χειρότερο και βρίσκεται πλέον ανησυχητικά κοντά στις τελευταίες θέσεις. Και μόνο σαν σκέψη για κίνδυνο αυτό αποτελεί από μόνο του ντροπιαστικό.

Αν κρίνουμε από την απόδοση της ομάδας όμως αυτό είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό. Οι ποδοσφαιριστές από την αρχή της σεζόν έχουν μια εκνευριστικά κακή παρουσία και αυτή η κατάσταση όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται ολοένα και χειρότερη. Η έλευση του Αναστασίου δεν μπορούσε να λύσει ως δια μαγείας τα προβλήματα και αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ο προπονητής το πρόβλημα. Ευθύνες έχει και ο ίδιος ασφαλώς, αν είναι ωστόσο να βάλουμε κατά σειρά αυτούς που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, ο Ελλαδίτης κόουτς θα είναι από τους τελευταίους. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την προετοιμασία της ομάδας και αυτό βγαίνει στο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Οπόταν ότι και να κάνει ο προπονητής της ομάδας μας δεν έχει αντίκρισμα, μιας και έχει απέναντι του ποδοσφαιριστές με κάκιστη προετοιμασία και το πιο σημαντικό ότι δεν είναι επιλογές τους.

Ας βλέπαμε τουλάχιστον μια προσπάθεια και όχι αυτό το χάλι με ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να κάνουν τα βασικά αλλά και να μην αντιλαμβάνονται που βρίσκονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν ορισμένοι, πριν κινδυνεύσουμε για τα καλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 7η θέση και ρίχνει ματιές στην κάτω ζώνη. Εκεί κατάντησε η άλλοτε Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου.