Home TOP NEWS Post Game: Χωρίς βελτίωση αλλά με αποτέλεσμα

Post Game: Χωρίς βελτίωση αλλά με αποτέλεσμα


Με το διπλό από το στάδιο «Αμμόχωστος» έφυγε η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού επιβλήθηκε της Αλκής Ορόκλινης με 0-2. Και τα δύο γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γιόρντι Γκόμεθ. Προβληματική η εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παρά τη νίκη. Παίζαμε με την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και όμως δυσκολευτήκαμε περισσότερο από όσο δείχνει το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε προβλέψιμη ανάπτυξη και δεν κατάφερε να δημιουργήσει τα ρήγματα που θα περίμενε κανείς. Οι δύο αναγκαστικές αλλαγές την επηρέασαν ακόμα περισσότερο, με την ανάπτυξη να είναι αργή και την ομάδα ακίνδυνη. Μια έμπνευση του Γιόρντι Γκόμεθ ωστόσο, ήρθε να μας δώσει προβάδισμα εκεί που πραγματικά το χρειαζόμασταν.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε περισσότερες φάσεις, με το τριφύλλι να ψάχνει δεύτερο γκολ για να σκοτώσει τον αγώνα και την Αλκή να γυροφέρνει για την ισοφάριση. Η εμφάνιση από πλευράς ποδοσφαιριστών μας εξακολούθησε να είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια και αυτό έδωσε την ευκαιρία στην Αλκή να απειλήσει, έχοντας και δύο δοκάρια. Το τριφύλλι σκότωσε το παιχνίδι καθυστερημένα με πέναλτι στο 79′, το οποίο μάλιστα είναι αμφισβητούμενο.

Επί της ουσίας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο αλλά δεν μπορεί παρά να προβληματίζει η απόδοση της ομάδας, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.