Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στην Ένωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας απέναντι στην Ένωση


Στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα για να αντιμετωπίσει στις 18:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) την Ένωση. Η ομάδα μας θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αρκετά απρόβλεπτη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες.

Άμυνα

Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο Τόμας Μεχίας, εν τη απουσία του Παναγή και θέλει να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Δίδυμο μπροστά του παραμένουν οι Βύντρα και Πρέτσε, με τον Λόπεζ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά η λογική λέει ότι θα ξεκινήσει ο Κούσουλος, ενώ πιθανότητες έχει και ο Τζαΐλσον, με τον Αναστασίου ωστόσο να τον μεταθέτει στο δεξί φτερό

Μεσαία Γραμμή

Τη θέση του Γκόμεθ εικάζουμε ότι θα την πάρει ο Κατελάρης, ενώ λίγο πιο μπροστά θα βρεθεί ο Άλεξ Σοάρες. Στο δεξί φτερό, όπως είπαμε και πιο πάνω, αναμένουμε τον Τζαΐλσον, με τον Ζίβετς να διεκδικεί τη θέση στα αριστερά. Τις δικές του πιθανότητες έχουν οι Αντόνια και Μόντες.

Επίθεση

Με δίδυμο μπροστά αναμένουμε να παρατάξει την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου, με τους Ματ και Ραμίρεζ να θέλουν να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ με τα γκολ τους. Προωθημένος θα είναι ο Ντάρμπισαιρ με τον Κοσταρικανό να κινείται ελαφρώς πιο πίσω και να αλλάζει θέση ανάλογα του αγώνα.