Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας για το εκτός έδρας με Αλκή

Πρόβλεψη εντεκάδας για το εκτός έδρας με Αλκή


Στο στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή» πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα για να αντιμετωπίσει στις 18:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) την Αλκή. Η ομάδα μας θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αρκετά απρόβλεπτη η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου.

Άμυνα

Συνήθως οι προπονητές δίνουν από ένα θεσμό στους τερματοφύλακες, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι ο Μεχίας θα διατηρήσει την θέση του μέχρι νεωτέρας. Το δίδυμο Πρέτσε-Βύντρα φαίνεται ότι έχει σίγουρη θέση, ενώ αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Μανρίκε. Ο Λόρα θα διατηρήσει την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μεσαία Γραμμή

Εν τη απουσία του Φάνου Κατελάρη που δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θεωρούμε ότι επικρατέστερος για να αναλάβει τον ρόλο είναι ο Γιάννης Κούσουλος. Δεν πρέπει βέβαια να ξεγράφονται οι Χόρχε Ενρίκεζ και Ραούλ Λοέ που ξέρουν καλύτερα την θέση. Πιο μπροστά θα είναι οι Αλεξ Σοάρες και Γιόρντι Γκόμεθ, ενώ στο ένα άκρο αναμένουμε τον Αντόνια. Όσο αφορά το άλλο, θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα όσων είναι διαθέσιμοι. Υπό κανονικές συνθήκες την θέση θα έπρεπε να χτυπάει ο Τζαΐλσον, αλλά ο Αναστασίου δεν του έχει δώσει χρόνο μέχρι στιγμής, για άγνωστο λόγο.

Επίθεση

Ο κόουτς έδωσε θέση βασικού στον Ματ στο παιχνίδι με τον Ονήσιλο, μάλλον για να τον ανεβάσει αγωνιστικά. Εικάζουμε ότι αυτή του η κίνηση ήταν προμήνυμα για την σημερινή του συμμετοχή στην εντεκάδα. Εξακολουθεί πάντως ο Νταβίντ Ραμίρεζ να έχει αυξημένες πιθανότητες να κόψει το νήμα πρώτος.