Home TOP NEWS Τάδε έφη Παπασταύρου…

Τάδε έφη Παπασταύρου…


Πολλά ήταν τα ερωτήματα που έγιναν στον Σταύρο Παπασταύρου και ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε όλα. Σε γενικές γραμμές έκανε αναφορά στα λάθη που έγιναν, στα άτομα τα οποία βρίσκονταν ή βρίσκονται σε κύριες θέσεις στην ομάδα, για τον κόσμο και την κάρτα οπαδού, όπως για πολλά άλλα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα κύρια σημεία της τηλεδιάσκεψης:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στο γεγονός ότι εμπιστεύεται τους συνεργάτες του για την ώρα, ωστόσο υπάρχει διαδικασία συνεχούς αξιολόγησης. Έτσι μπορεί να προκύψει, ανά πάσα στιγμή, πρόσληψη ή απόλυση οποιουδήποτε ατόμου.

Για τη διαδικασία που παίρνονται οι αποφάσεις, είπε ουσιαστικά ότι γίνεται μια συνάντηση μεταξύ 3, 4 και 5 ατόμων, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, συζητιόνται τα θέματα και παίρνονται οι σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είπε επίσης ότι δεν έκανε σκέψεις για να φύγει και ότι δεν ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο για 7 μήνες. Όταν η ομάδα ξεκινήσει να παίρνει πρωταθλήματα και θα έχει επιτευχθεί ο στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είναι ασφαλώς ο πρωταθλητισμός, έτσι μπορεί ο ίδιος να νιώσει ότι απέδωσε η επένδυση του και πλέον μπορεί να κάνει σκέψεις για να φύγει.

Οι δημοσιογράφοι εστίασαν αρκετά στα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω από τον Παπασταύρου, με τον ίδιο να δίνει σε γενικές γραμμές την ίδια απάντηση, ότι δηλαδή τα άτομα που παίρνουν τις αποφάσεις αξιολογούνται. Υπήρχε γενική παραδοχή ότι έγιναν σημαντικά λάθη, ασφαλώς για να είναι η ομάδα 7η και πρόθεση είναι να τα διορθώσουν.

Όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, παραδέχθηκε ότι δεν είναι γνώστης, γι’ αυτό και θεωρεί πως πρέπει να βρίσκονται άτομα με γνώσεις και πείρα στο αντικείμενο στις κυρίες θέσεις για να παίρνονται και οι σωστές αποφάσεις. Ο ίδιος θεωρεί ότι γίνεται εξαιρετικά καλή δουλειά απλά το μόνο που μένει είναι να φαίνεται και στα αποτελέσματα αυτό.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το πως αντιμετωπίζεται η κάρτα οπαδού και πως να επιστρέψει ο κόσμος αλλά και η Θύρα 9, αναφέρθηκε αρχικά ότι η κάρτα είναι νομοθεσία και θέλοντας και μη είναι αναγκασμένοι να την ακολουθήσουν. Για την Θύρα 9 είπε ξεκάθαρα ότι σαν ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν κανένα θέμα με τους οργανωμένους και ότι από δική τους πρωτοβουλία έφυγαν και δημιούργησαν μια άλλη ομάδα. Ανέφερε επίσης ότι πλέον με την ίδρυση και της νέας ομάδας είναι δύσκολο να επιστρέψουν, ωστόσο πάντα θα είναι ευπρόσδεκτοι.

Για τις επιλογές των Γκόμεθ και Ολίβα είπε χαρακτηριστικά ότι ο πρώτος μελετήθηκε αρκετά και επιλέχθηκε βάσει και της δουλειάς που είχε κάνει σε άλλες ομάδες. Έκανε αναφορά στο μικρό χρονικό διάστημα που υπήρχε για να φτιαχτεί η ομάδα γι’ αυτό και κάποιες επιλογές έγιναν βιαστικά. Όσον αφορά τον Ολίβα ανέφερε ότι καθυστέρησε να γίνει η επιλογή από τον Γκόμεθ και ότι οι δύο μαζί είχαν ένα συγκεκριμένο σχέδιο να δουλέψουν, το οποίο και δεν τους βγήκε. Αμφότεροι έφυγαν με συμφωνία από κοινού με την ομάδα.

Έκανε επίσης αναφορά και στον Γιάννη Αναστασίου λέγοντας ότι ήταν επιλογή του μαζί και με των ατόμων της διοίκησης. Τόνισε ότι υπάρχει αρκετή εμπιστοσύνη στον Έλληνα προπονητή και ότι δείχνει, για την ώρα, ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά. Μίλησε ακόμα και για τις δηλώσεις που προέβη ο Αναστασίου μετά το παιχνίδι με την Ένωση και είπε ότι προφανώς αναφερόταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα, για την ποιότητα του ρόστερ και όχι στη γενική εικόνα του. Παραδέχθηκε ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και κάποιοι εξ αυτών ενημερώθηκαν πως δεν συνεχίζουν.

Αναλυτικά για τα όσα λέχθηκαν στην τηλεδιάσκεψη, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το βίντεο που θα αναρτήσει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό αναμένεται από ώρα σε ώρα….