Home TOP NEWS Τι ακριβώς κάνει ο Άνχελ Γκόμεθ;

Τι ακριβώς κάνει ο Άνχελ Γκόμεθ;


Είναι ένα από τα πρόσωπα που τράβηξε τα βλέμματα στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Άνχελ Γκόμεθ είχε αναλάβει από το καλοκαίρι ως Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και τότε πολλές από τις αποφάσεις περνούσαν από το χέρι του. Δύο από αυτές, ήταν η πρόσληψη του Χουάν Κάρλος Ολίβα αλλά και η διαμόρφωση του ρόστερ.

Η πρώτη απόφαση αποδείχτηκε λανθασμένη κατά την άποψη μας, μιας και ο Ολίβα δε διάθετε βιογραφικό και εμπειρία που θα ταίριαζαν στους στόχους που έθεσε η διοίκηση. Αυτό δε σημαίνει κατ’ ανάγκη πως ήταν ο χειρότερος προπονητής, αλλά πόσο καιρό θα άντεχε ένας άνθρωπος με 6 μήνες όλους κι όλους σαν πρώτος προπονητής, και μάλιστα με τέτοια αποτελέσματα.

Όσο αφορά το ρόστερ, ο Άνχελ Γκόμεθ είχε τον πρώτο λόγο στην επιλογή παικτών. Σχεδόν όλες οι μεταγραφές είναι αποκλειστικά δικές του, αλλά οι πλείστοι από τους ποδοσφαιριστές δεν πείθουν. Ποιος μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα και την συγκομιδή μέχρι σήμερα;

Το ερώτημα που τίθεται τώρα, ενόψει και της μεταγραφικής, είναι: Ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος του Ισπανού στην ομάδα; Ο Γκόμεθ ασφαλώς και δε διάλεξε τον τωρινό προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννη Αναστασίου, γι’ αυτό και δημιουργείται η απορία για το αν έχουν αλλάξει οι ευθύνες του και οι αρμοδιότητες του στην ομάδα.

Γενικότερα, εάν και σε ποιο βαθμό ή σε ποια μορφή ισχύει το μοντέλο του Τεχνικού Διευθυντή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η μεταγραφική περίοδος είναι εδώ και πρέπει να ξέρουμε ποιος θα έχει την ευθύνη των επιλογών που θα γίνουν.