Home TOP NEWS Τι να μας πει και ο Γιάννης…

Τι να μας πει και ο Γιάννης…


Τραγικά είναι τα δεδομένα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου, η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση και ο στόχος της Ευρώπης μοιάζει όνειρο απατηλό, από μήνα Δεκέμβριο. Όσο φιλότιμη κι αν είναι η προσπάθεια του Γιάννη Αναστασίου δεν διαθέτει μαγικό ραβδί, όπως δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος παλαιότερα.

Ο Ελλαδίτης έχει μια δύσκολη δουλειά να κάνει από εδώ και πέρα και έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ που δεν είναι δικό του. Χρειάζεται να βρει τον τρόπο να ορθοποδήσει η ομάδα και χωρίς να έχει το παραμικρό μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάντια, είναι αναγκασμένος να αλλάξει το σκηνικό αυτό.

Τονίσαμε από τις πρώτες μέρες του Αναστασίου στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι ο άνθρωπος με την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση που επικρατεί. Δεν κρύφτηκε, ούτε έψαξε δικαιολογίες, και προσπαθεί να διορθώσει όσα διορθώνονται.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το κατά πόσον προλαβαίνει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει κάτι από την σεζόν. Την στιγμή που μιλάμε, βρισκόμαστε εκτός εξάδας και πιο κοντά στην ζώνη υποβιβασμού παρά στον στόχο της Ευρώπης…