Home TOP NEWS Βυθίζεται… περισσότερο

Βυθίζεται… περισσότερο


Η πορεία που διανύει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Πρωτάθλημα είναι το λιγότερο ντροπιαστική. Η Δόξα νίκησε χθες βράδυ και η ομάδα μας έπεσε μια θέση στη βαθμολογία και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ανόρθωσης, το τριφύλλι βυθίζεται περισσότερο.

Με τον πρώτο γύρο να έχει ολοκληρωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 8η θέση και έχει πάρει το τρίποντο σε μόλις τέσσερα από τα έντεκα παιχνίδια που έδωσε. Πραγματικά δυσκολεύεται να χωρέσει αυτό σε έναν ΟΜΟΝΟΙΑατικο νου. Από την πρώτη αγωνιστική μέχρι σήμερα η απόδοση της ομάδας δεν έφτασε καν το μέτριο. Εξαιρουμένου μερικών ελάχιστων εκλάμψεων, τις πλείστες φορές οι εμφανίσεις είναι αρκετά κακές. Έχει δεχθεί τέσσερις ήττες στα πέντε ντέρμπι που έδωσε και γνώρισε επίσης άλλες δύο, από υποδεέστερες, θεωρητικά, ομάδες. Όσο τραγικό και αν ακούγεται, η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά από έντεκα αγώνες, ρίχνει ματιές και στον πάτο της βαθμολογίας, αφού η επικίνδυνη ζώνη δεν είναι μακρυά.

Ποιος να το πίστευε ότι η άλλοτε Βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου θα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έπειτα από 11 αγωνιστικές…