Home TOP NEWS Ανάλυση: Γιατί έφυγε και ο Πλουτής;

Ανάλυση: Γιατί έφυγε και ο Πλουτής;


Εκκαθάριση καλοκαιριού… τον χειμώνα! Το σίγουρο είναι οτι με τα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με τις προσλήψεις και αποδεσμεύσεις προσώπων φέτος δεν μπορεί κανείς να βαρεθεί.

Μετά την αποδεύσμευση του αρχικού πρώτου προπονητή, του Κάρλος Ολίβα, του βοηθού του, Ίσμαϊλ Μαριάνι, την αποδεύμεση της ομάδας της εκγύμνασης, με επικεφαλής τον Ρομά Κουνιλέρα, την αποδέσμευση του τεχνικού διευθυντή, Άνχελ Γκόμεθ και την αποδέσμευση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Μανέλ Μπεναβέντε, έρχεται και η αποδέσμευση του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πλουτή Αβραάμ.

Ο Πλουτής Αβραάμ ήταν υπεύθυνος για ότι συνέβαινε στην ομάδα, εκτός των αγωνιστικών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη από την απόδοση του και για αυτό προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον κ. Αβραάμ. Ο Σταύρος Παπασταύρου άλλωστε στην πρόσφατη του διαδικτυακή διασκεψη τύπου το είχε δηλώσει σαφέστατα: «Θα προσληφθούν και θα αποδεσμευτούν άτομα ανάλογα με τις ανάγκες και την απόδοση τους. Όλοι είναι υπο έλεγχο».

Ταυτόχρονα η διοίκηση τους τελευταίους δύο μήνες έχει προχωρήσει σε πρόσληψη νέου προπονητή, νέου γυμναστή, νέου αθλητικού διευθυντή και ετοιμάζεται και νέο τμήμα σκάουντιγκ. Όμως με όλες αυτές τις κινήσεις είναι φανερά τα εξής:

Πρώτον γίνεται παραδοχή σοβαρών λαθών και αποφάσεων του καλοκαιριού. Στην πραγματικότητα από την διοικητική ομάδα και τα σημαντικά πόστα έχουν μείνει οι ίδιοι μόνο οι Παπασταύρου και Γρηγόρη.

Δεύτερον ετοιμάζεται νέα ομάδα, από την αρχή, για την ερχόμενη σεζόν, παραδεχόμενοι πως η φετινή ίσως πάει εντελώς χαμένη. Τουλάχιστον από πλευράς διοίκησης και σημαντικών θέσεων στην ομάδα. Τα καινούργια άτομα που ήρθαν στην ομάδα έφεραν τους δικούς τους συνεργάτες και τη δική τους φιλοσοφία, καθώς και είναι γνωστές οι αποδεσμεύσεις και προσλήψεις νέων ποδοσφαιριστών.

Μάθαμε από τα λάθη μας; Ελπίζουμε. Το καλό είναι πως υπάρχει αντίδραση έστω και 6 μήνες μετά. Ίσως πάντως να χρειάζεται και η δημιουργία ενός τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού που θα κρίνει ποιός έρχεται και ποιός φεύγει για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη…