Home TOP NEWS «Από εμάς εξαρτάται»

«Από εμάς εξαρτάται»


«Από εμάς εξαρτάται αν θα μπούμε εξάδα» ανέφερε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο Δημήτρης Κολοβός και η δήλωση αυτή, μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα μας, μέσω των επόμενων αγωνιστικών, να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για είσοδο στην εξάδα.

Η νίκη κόντρα στην Σαλαμίνα ήταν πολύ σημαντική καθώς διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για καλύτερη συνέχεια. Ο αγώνας όμως ανήκει ήδη στο παρελθόν και το τριφύλλι καλείται να κοιτάξει μπροστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στα επόμενα τρία παιχνίδια αντιμετωπίζει Πάφο, Δόξα και Ερμή αντίστοιχα και έχει τον τίτλο του φαβορί. Αυτό που χρειάζεται ωστόσο είναι να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο και να πάρει τους 9 βαθμούς στο σύνολο. Η ομάδα μας αν καταφέρει το 3/3 κάνει ένα σημαντικό βήμα για εξάδα. Επιπρόσθετα, έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί και από τυχόν απώλειες βαθμών των ανταγωνιστών της, μιας και έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Από εκείνην εξαρτάται λοιπόν να κάνει αυτό που πρέπει και να πάρει το μέγιστο των βαθμών, στα επερχόμενα παιχνίδια τουλάχιστον. Διαφορετικά και εφόσον χάσει επιπλέον βαθμούς από μικρομεσαίες ομάδες, δεν μπορεί να ελπίζει ή καλύτερα δεν δικαιούται να ελπίζει για είσοδο στην εξάδα.