Home TOP NEWS Δεν είχε αντίκρισμα

Δεν είχε αντίκρισμα


Ο τίτλος χωρίζεται σε δύο μέρη: από τη μια η νίκη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην ΑΕΚ και από την άλλη η πολύ καλή παρουσία και το γκολ του Μαρίνου Τζιωνή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα, αναφερθήκαμε αρκετές φορές στο γεγονός ότι για να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ πρέπει η ομάδα μας να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αυτό δεν έγινε και το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας ξεχνιέται γρήγορα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι αδίκησε τον εαυτό της, με την εμφάνιση μετά την ανάπαυλα και έχασε ένα παιχνίδι που ήλεγχε στο πρώτο μέρος. Εκεί που έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει το τρίποντο, στο τέλος της ημέρας δεν πήρε απολύτως τίποτα και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μαρίνος Τζιωνής αγωνίστηκε για δεύτερη φορά φέτος σε αγώνα Πρωταθλήματος, μετά και το παιχνίδι με την Ένωση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε μια πολύ καλή, αλλά και ελπιδοφόρα για το μέλλον, παρουσία. Δικαίωσε την επιλογή του προπονητή του να τον βάλει σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το γκολ που πέτυχε ήρθε να ολοκληρώσει μια ιδανική εμφάνιση που πραγματοποίησε. Είναι κρίμα πραγματικά που αυτή του η παρουσία δεν συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα μας. Αν τα πράγματα κυλούσαν όπως θα θέλαμε, ο Τζιωνής σίγουρα θα διεκδικούσε επάξια τον τίτλο του κορυφαίου του αγώνα. Ευχή μας ο νεαρός ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και είμαστε βέβαιοι πως αν το κάνει, το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.

Τα δύο πιο πάνω μπορεί να μην σχετίζονται μεταξύ τους, ωστόσο αν η ομάδα μας έπαιρνε το τρίποντο θα έφερναν μια πιο αισιόδοξη νότα.