Home TOP NEWS Δεν πρέπει να επηρεάσει

Δεν πρέπει να επηρεάσει


Ο τίτλος χωρίζεται σε δύο διαφορετικά σκέλη: από τη μια το καλό 45λεπτο στον αγώνα του Κυπέλλου και από την άλλη το επιβαρυμένο πρόγραμμα του Απόλλωνα.

Κάνοντας αρχή με το δεύτερο, ρίχνοντας και μια ματιά στο πρόγραμμα της Λεμεσιανής ομάδας, διαπιστώνεται ότι δίνει αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, είχε εκκρεμότητες στο Πρωτάθλημα και αναγκαστικά δίνει πολλούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει τη δική μας ομάδα υπό την έννοια ότι ο αντίπαλος θα είναι κουρασμένος. Ο Απόλλωνας δείχνει, εδώ και 2 χρόνια περίπου, ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις καθώς έχει ένα γεμάτο και ικανό ρόστερ.

Στον απόηχο του πρώτου αγώνα Κυπέλλου κάναμε λόγο για την καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου και πως η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της. Αυτό είναι όντως μια αλήθεια, ωστόσο αν πάμε στον αγώνα της Κυριακής με το σκεπτικό ότι παίξαμε καλά μόνο για 45 λεπτά θα βρεθούμε προς δυσάρεστης εκπλήξεως. Το παιχνίδι απαιτεί συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, ειδικά όταν απέναντι μας έχουμε μια ομάδα του βεληνεκούς του Απόλλωνα. Εξάλλου μιλάμε για άλλη διοργάνωση κάτι που χρίζει διαφορετικής προσέγγισης.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι αρκετά δύσκολο, ίσως και το δυσκολότερο της φετινής σεζόν. Στη φάση που βρισκόμαστε όμως το κάθε παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημαντικό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα. Τα δύο πιο πάνω δεν πρέπει να επηρεάσουν την ομάδα και καλείται συνεχίσει από εκεί που έμεινε στον αγώνα με την ΑΕΚ.