Home TOP NEWS Εντελώς διαφορετικό

Εντελώς διαφορετικό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενείται και πάλι από τον Απόλλωνα στο «Τσίρειο» μετά τον αγώνα Κυπέλλου προ ημερών. Το επερχόμενο παιχνίδι, ωστόσο θα είναι εντελώς διαφορετικό καθώς πρόκειται για άλλη διοργάνωση και επομένως τυγχάνει διαφορετικής προσέγγισης.

Η ομάδα της Λεμεσού έχει ως στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί και διακαή της πόθο. Στον αγώνα του Κυπέλλου ο Αυγουστή προέβη σε αλλαγές και η ομάδα του πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και παρότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη μετά την ανάπαυλα. Στον αγώνα της Κυριακής ωστόσο ο Απόλλωνας θα πάει με τα δυνατά του όπλα και προσπαθήσει να κάνει το δικό του παιχνίδι.

Από την άλλη η δική μας ομάδα τρέχει να προλάβει την κούρσα της εξάδας, ενώ ο στόχος της Ευρώπης είναι για την ώρα μακριά. Ο θεσμός του Κυπέλλου αποτελεί τη μοναδική διάκριση και ήδη βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο παιχνίδι, όμως αυτό θα το δούμε στην ώρα του. Προέχει τώρα η επερχόμενη αναμέτρηση του Πρωταθλήματος, όπου ο στόχος είναι το διπλό στο «Τσίρειο», κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Το ότι στον αγώνα του Κυπέλλου παίξαμε καλά για 45 λεπτά δεν έχει να μας δώσει κάτι στο παιχνίδι που έρχεται γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη καθ όλη τη διάρκεια.

Ας μη γελιόμαστε η διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, όσο και αν μας λυπεί που το λέμε. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάει στην Λεμεσό με στόχο το τρίποντο. Για να έχει αντίκρισμα η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα μας πρέπει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και ειδικά στα ντέρμπι.