Home TOP NEWS Έξτρα επιλογές

Έξτρα επιλογές


Αυξημένες θα είναι οι επιλογές του Αναστασίου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ο Ελλαδίτης κόουτς θα έχει πλέον στη διάθεση του τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μαυρία και Ατζαγκούν.

Ξεκινώντας από τον δεύτερο, έφτασε το πιστοποιητικό του χθες βράδυ και ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ομάδα. Από κει και πέρα είναι στην κρίση του προπονητή κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει. Πάντως απ’ ότι μαθαίνουμε ο Ατζαγκούν δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Όσον αφορά τον Μαυρία, ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Πλέον το ξεπέρασε και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Αναστασίου.

Δύσκολα θα ξεκινήσουν βασικοί οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές, όμως είναι σίγουρα θετικό το γεγονός ότι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή από τον πάγκο. Επιπλέον, πιο έτοιμος θα είναι και ο Δημήτρης Κολοβός που έπαιξε λίγα λεπτά με την ΑΕΚ και πλέον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Εκτός σίγουρα θα είναι οι Βύντρα, Χριστοφή και Μανρίκε, καθώς επίσης και ο Εντρένα που τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση.