Home TOP NEWS Κάτι που χρειαζόμαστε

Κάτι που χρειαζόμαστε


Δεν είναι βέβαιη η μεταγραφή του Αμπτούλ Ατζαγκούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παρότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο κέντρο περισσότερο ως δημιουργικός μέσος, μια θέση στην οποία χρειαζόμαστε ποιότητα αυτή τη στιγμή.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση είναι ο νεαρός Κρις Μόντες, που μόλις στα τελευταία παιχνίδια παίρνει λεπτά από τον Αναστασίου. Δεν είναι ότι ο Ισπανός δεν έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να διακριθεί, αλλά σίγουρα δεν μπορεί ολόκληρη ΟΜΟΝΟΙΑ να στηρίζεται σε ένα ταλαντούχο μεν, αλλά άπειρο δε ποδοσφαιριστή για την οργάνωση του παιχνιδιού.

Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Ατζαγκούν, είναι αυτά που χρειαζόμαστε στο κέντρο. Είτε έρθει ο Νιγηριανός είτε όχι, θεωρούμε ότι όποιος κι αν έρθει τελικά, θα διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά. Πρώτα από όλα θα είναι η φυσική του θέση, μιας και η ΟΜΟΝΟΙΑ στα περισσότερα ματς πάει με εναλλακτική λύση ή με οχτάρια να αναλαμβάνουν τον ρόλο. Επίσης, χρειαζόμαστε ταχύτητα στο κέντρο, που θα ανεβάσει τις στροφές τις ομάδας κατά την διάρκεια της επίθεσης. Η ομάδα στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες είναι αργή και προβλέψιμη.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί πρέπει να διαθέτει τις ικανότητες να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα από το κέντρο. Αυτό θα γίνει είτε με ντρίπλα, είτε με κάθετες μπαλιές στον κενό χώρο σε μια αντεπίθεση. Να έχει αυτό που λέμε ποδοσφαιρικό μυαλό, για να ανέβει η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθετικά, να γίνει πιο γρήγορη και να φτιάξει περισσότερες φάσεις για γκολ.

Όποιος κι αν αποκτηθεί, πρέπει να προσθέσει ποιότητα στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, καθώς υπάρχει πρόβλημα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.