Home TOP NEWS Λέμε ξανά το ίδιο

Λέμε ξανά το ίδιο


Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν είναι επίσημα από χθες ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου έρχεται για 6 μήνες υπό τη μορφή δανεισμού. Όπως σε κάθε μεταγραφή έτσι και σε αυτήν θα πούμε το ίδιο, ότι δηλαδή ο ποδοσφαιριστής θα φανεί στο γήπεδο και εκεί είναι που πρέπει να κριθεί.

Διαβάστε επίσης – «Πράσινος» και με την βούλα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν

Συνηθίζουμε σε κάθε άκουσμα είδησης για μεταγραφή να ψάχνουμε το προφίλ του κάθε ποδοσφαιριστή και να βλέπουμε τι έχει κάνει στο παρελθόν. Είτε είναι κάτι θετικό είτε αρνητικό για τον παίκτη σχολιάζεται συνεχώς από αρκετό κόσμο. Ασφαλώς και ο κάθε ένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Ωστόσο, η προηγούμενη παρουσία του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή δεν εγγυάται επιτυχία ή αποτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ευχή όλων μας στην περίπτωση του Ατζαγκούν να δικαιωθεί ο Αναστασίου για την επιλογή του, καθώς ξέρει καλά τον ποδοσφαιριστή, μιας και συνεργάζονται για 4η φορά. Ο Νιγηριανός έχει μπροστά του την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να προσφέρει και ίσως του δοθεί νέο συμβόλαιο με το πέρας του 6μηνου, εφόσον βοηθήσει την ομάδα.

Διαβάστε επίσης – Η στενή σχέση με τον Αναστασίου και η 4η συνεργασία