Home TOP NEWS Match Report: Κέρδισε Σαλαμίνα, ελπίζει για εξάδα

Match Report: Κέρδισε Σαλαμίνα, ελπίζει για εξάδα


Α’ Ημίχρονο

Δέκα λεπτά χρειάστηκαν στο παιχνίδι για να έρθει η πρώτη καλή στιγμή και αυτή άνηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λόπεζ την σέντρα, ο Ραμίρεζ το κεφάλι, με την μπάλα να περνά έξω. Στο 22′ ο Ατζαγκούν δοκίμασε το πόδι του αλλά το σουτ του ήταν πολύ αδύνατο και μάζεψε εύκολα ο Αλβμπόγκε. Τρία λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Σαλαμίνας να απειλήσει, με τον Σικόφσκι να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση εντός περιοχής, ενώ στο 28′ ο Μόντες δοκίμασε αλλά το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του αντίπαλου πορτιέρο. Στο 30′ ο Κίνγκσλει αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα, με την άμυνα μας να αδρανεί στην φάση. Στο 43′ ο Τζαΐλσον έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με το αριστερό, με τον Μεχίας να πέφτει στην γωνιά του και να αποκρούει σταθερά.

Β’ Ημίχρονο

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ευκαιρία, με τον Ραμίρεζ να μην μπορεί να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε. Στο 54ο λεπτό η Σαλαμίνα απείλησε με σουτ του Κορέια, με τον Μεχίας να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 55′ είχε και νέα καλή στιγμή η Σαλαμίνα, με τον Κίγκσλει, το σουτ του όμως κόντραρε. Στο 59′ ήρθε το 1-0 και το γκολ με τον Κολοβό. Ο Μαυρίας έκανε την συρτή σέντρα, ο Ραμίρεζ δεν μπόρεσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Κολοβό που τέλειωσε την φάση. Τέσσερα λεπτά μετά, σουτ του Ίσμα Λόπεζ βρήκε στην πλάτη του Μιντίκη και στο 65′ ο Κολοβός διπλασίασε τα τέρματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα δικά του γράφοντας το 2-0 με προσωπική ενέργεια. Στο 69′ μετά από αδράνεια της άμυνας μας ο Τιάγκο βρίσκει χώρο εντός περιοχής και σκοράρει για το 2-1. Αμέσως μετά στο 71′ η Σαλαμίνα έχει πάλι μεγάλη ευκαιρία με τον Κίγκσλει να κάνει το σουτ εντός περιοχής και τον Μεχίας να μαζεύει. Το επόμενο λεπτό στο 72′ μετά από πολύ ωραία ενέργεια πάλι του Δημήτρη Κολοβού χορεύει τον προσωπικό του αντίπαλο και δίνει έτοιμο γκολ στον Κοσταρικανό με τον Ραμίρεζ να γράφει το 3-1. Στο 74′ η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιεί την 3η της αλλαγή βγάζοντας τον Λόπεζ και τη θέση του παίρνει ο Πρέτσε. Φτάνοντας στο 80′ η Σαλαμίνα έχει δοκάρι με τον Τιάγκο με σούτ εκτος περιοχής. Η Σαλαμίνα τα επόμενα λεπτά κέρδισε κάποια κόρνερ χωρίς απότελεσμα. Στο 90′ η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλή στιγμή με τον Μαυρία, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Συμπερασματικά

Σήμερα η ομάδα πήρε το ζητούμενο. Κέρδισε έναν αγώνα χωρίς αύριο και είναι ακόμα στο παιχνίδι της εξάδας. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν καλή. Το δεύτερο ημίχρονο όμως με τις αλλαγές του Αναστασίου και ειδικά με την είσοδο του Δημήτρη Κολοβού η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε φάσεις και πέτυχε τρία γκολ, γεγονός που πρώτη φορά καταφέρνει φέτος. Πολύ σημαντική η απόδοση του Κολοβού αλλά και των Μαυρία, Ατζαγκούν που δείχνουν να βρίσκουν ρόλο στην ομάδα.