Home TOP NEWS Μεταγραφή… την υστάτη

Μεταγραφή… την υστάτη


Τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου σήμερα και στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχουν να κλείσουν τον επιθετικό πριν την ολοκλήρωση της.

Διαβάστε επίσης – Σημαντική μέρα για την 4η μεταγραφή

Δεν έφερε κάτι η χθεσινή μέρα και ότι είναι να γίνει θα γίνει σήμερα. Ο κλοιός σφίγγει για τα καλά και οι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας τρέχουν για να κλείσουν μεταγραφή την υστάτη ώρα. Όπως έχουμε αναφέρει, στην ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζουν 2-3 περιπτώσεις και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την 4η μεταγραφή. Ορατό είναι και το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί τελικά ποδοσφαιριστής καθώς έχει απομείνει λιγότερο από ένα 24ωρο και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Η λογική λέει πάντως ότι το αργότερο μέχρι το βράδυ θα έχουμε κατάληξη στο θέμα, με την ελπίδα ότι θα ανακοινωθεί ο επιθετικός.

Διαβάστε επίσης – Ζητείται λύση

Η επιθετική αφλογιστία που βγάζει μπροστά η ομάδα δεν δίνει άλλο περιθώριο και η απόκτηση φορ είναι αναγκαία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που να είναι σε θέση να αγωνιστεί άμεσα και να βοηθήσει την ομάδα στο τομέα του σκοραρίσματος. Στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου έχουν συμβεί πολλά στο παρελθόν, οπόταν ενδέχεται να προκύψουν εξελίξεις ανά πάσα στιγμή.