Home TOP NEWS Μια καλή ευκαιρία

Μια καλή ευκαιρία


Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «ΓΣΠ» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε πτωτική πορεία και γι’ αυτό αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον ντέρμπι.

Από την δική μας πλευρά, ο αγώνας της Κυριακής είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει η ομάδα μας την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι, κάτι που θα της δώσει άλλο αέρα ενόψει της συνέχειας. Αυτό το λέμε διότι η ΑΕΚ δε βρίσκεται και στα καλύτερα της αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 παιχνίδια. Επιπλέον, η διαφορά μας με την ομάδα της Λάρνακας είναι τη στιγμή που μιλάμε στους 4 βαθμούς (με παιχνίδι λιγότερο ασφαλώς) και με ενδεχόμενη επιτυχία μας, μειώνεται στον πόντο. Είπαμε ξανά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη από μια μεγάλη νίκη και της δίνεται η δυνατότητα στο επερχόμενο παιχνίδι να το πράξει.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ δεν πρέπει να μας επηρεάσει ούτε να μας αποπροσανατολίσει. Εξάλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι καλύτερη με τη μέχρι τώρα πορεία που διανύει. Χωρίς υποτίμηση και με καθαρό μυαλό να πάει στον αγώνα της Κυριακής και να πάρει το ζητούμενο.