Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ν. Γεωργίου: «Να βλέπεις την ΟΜΟΝΟΙΑ να παλεύει για 6άδα είναι κατάντημα»

Ν. Γεωργίου: «Να βλέπεις την ΟΜΟΝΟΙΑ να παλεύει για 6άδα είναι κατάντημα»


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου, Επίκεντρο της συζήτησης ήταν ασφαλώς η κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα και η τύχη της φετινής χρονιάς.

Ο Νικόλας Γεωργίου θέλησε να ξεκινήσει την τοποθέτηση του με την ατάκα που βάλαμε στον τίτλο, ότι είναι κατάντια να αγωνίζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ για είσοδο στην εξάδα. Επίσης, ανέφερε ότι ευελπιστεί με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου, αλλά και του Νεόφυτου Λάρκου, τα πράγματα θα πάνε προς την σωστή κατεύθυνση. Φρόντισε να διευκρινίσει επίσης, ποια είναι αυτή η σωστή κατεύθυνση, η οποία δεν είναι άλλη από τους τίτλους.

Η παλιά δόξα της ομάδας, θέλησε να κάνει αναφορά και στο χρήμα που υπάρχει τώρα για να γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις, ενώ ο ίδιος δίνει χρόνο στο νέο εγχείρημα. Πάντως, μίλησε με θετικά σχόλια για τους τρεις νεοφερμένους Ατζαγκούν, Κολοβό και Μαυρία, ενώ για το θέμα του επιθετικού ανέφερε ότι είναι δύσκολο τέτοια περίοδο να βρεις κάτι καλό. Ένα από τα τελευταία του σχόλια ήταν για την ποιότητα που χρειάζεται η ομάδα για να ανέβει.

Αυτά εν ολίγοις από τον πρώην άσσο της ομάδας μας, ο οποίος είπε αρκετές αλήθειες για τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ.