Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα

Να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα


Πολύ σημαντική είναι η αγωνιστική που έρχεται καθώς Ανόρθωση και ΑΕΚ αναμετρούνται μεταξύ τους. Η ομάδα μας καλείται να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Πάφο και να εκμεταλλευτεί το όποιο  αποτέλεσμα έρθει στο άλλο παιχνίδι.

Στη παρούσα φάση και στη θέση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, το κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία και πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Στην ουσία όλες οι εναπομείναντες αγωνιστικές είναι καθοριστικές, με αυτήν που έρχεται να είναι ίσως η σημαντικότερη. Η 5η Ανόρθωση υποδέχεται την 4η ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση που μας ενδιαφέρει άμεσα. Η ομάδα μας επιβάλλεται να φύγει με το διπλό από την Πάφο και να έχει την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο τις αποστάσεις. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα στον αγώνα της Λάρνακας θα είναι θετικό, καθώς μια εκ των δύο ομάδων που κυνηγούμε θα χάσει βαθμούς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας χάνουν και οι δύο.

Για να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό πρέπει πρώτα η ίδια το βράδυ του Σαββάτου να πάρει το ζητούμενο. Εφόσον η ομάδα μας αφήσει βαθμούς στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα χάσει κι άλλο έδαφος και θα πάει χαμένη η ευκαιρία να αυξήσει την πίεση στις ομάδες που προπορεύονται.