Home TOP NEWS Να το αποδείξει

Να το αποδείξει


Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει σημάδια βελτίωσης και ενώ οι αγώνες που έχασε κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Έχει μπροστά της μια ευκαιρία να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, φεύγοντας με το διπλό από την Πάφο και παίρνοντας δεύτερη σερί νίκη.

Η ομάδα μας έβγαλε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα με δύο σημαντικές νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και Σαλαμίνα. Οι συνθήκες τις επιτρέπουν να ελπίζει ακόμη για είσοδο στην εξάδα λόγω και του πιο βατού προγράμματος που έχει, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της. Αυτό ωστόσο μόνο στην θεωρία είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί καθώς πρέπει και να πάρει τα τρία επερχόμενα παιχνίδια τουλάχιστον. Αρχής γενομένης από το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο, όπου θα χρειαστεί να κοπάσουν αρκετά οι ποδοσφαιριστές για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είπαμε ξανά ότι είναι στο χέρι της και από αυτήν εξαρτάται για το αν θα μπει στην εξάδα. Αυτό που μένει είναι να το κάνει πράξη και στον αγωνιστικό χώρο. Το βλέμμα πρωτίστως στραμμένο προς την Πάφο και εφόσον έρθει το ζητούμενο, τότε θα δούμε και τη συνέχεια.