Home TOP NEWS Πονάει και εντός και εκτός

Πονάει και εντός και εκτός


Πολλές φορές μέσα στην σεζόν κάναμε αναφορά στην αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, όπως και στην μη δημιουργία πολλών φάσεων, αλλά και στην ευκολία με την οποία δεχόμαστε γκολ. Αυτά όπως ήταν αναμενόμενο, επηρεάζουν τα αποτελέσματα των αγώνων και έχουν αντίκτυπο στην βαθμολογία.

Χωρίζοντας τον απολογισμό μας σε εντός και εκτός, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί διανύουμε μια… δύσκολη χρονιά. Τραγικά είναι τα πράγματα εκτός έδρας, αφού σε 8 αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά 5 (!) ήττες, έχει κερδίσει μόλις 2 φορές, ενώ ένα ματς έληξε ισοπαλία.

Κάπως καλύτερα τα πράγματα στο σπίτι μας, αλλά με απολογισμό που δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Παλαιότερα, ακόμα και σε κακές χρονιές, το τριφύλλι διατηρούσε καλά αποτελέσματα στο ΓΣΠ. Φέτος τα πράγματα για τους αντιπάλους δεν είναι και τόσο… σκούρα, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά 4 νίκες σε 8 αγώνες, 3 ήττες, ενώ σε ένα ματς εξήλθε ισόπαλη με τον αντίπαλο.

Έρχεται παιχνίδι με την Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και του δώσαμε ταμπέλα… τελικού! Με νίκη αναπτερώνεται κάπως το ηθικό και γεννιούνται και πάλι κάποιες ελπίδες. Παράλληλα, βελτιώνεται η συγκομιδή στην έδρα μας, κάτι που θα δώσει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές για την δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα θα δώσει άλλα δύο παιχνίδια στην έδρα της (Δόξα, ΑΕΛ) και θα χρειαστεί ισάριθμες νίκες για να μπει στην εξάδα.