Home TOP NEWS Προσγειωμένη προσέγγιση

Προσγειωμένη προσέγγιση


Μεγάλο ενθουσιασμό έφερε η χθεσινή νίκη στην ομάδα, καθώς τα οφέλη, όπως είπαμε, είναι πολλά. Δεν παύει ωστόσο να είναι μια νίκη που δίνει μόνο 3 βαθμούς γι’ αυτό και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε προσγειωμένα.

Ιδιαίτερη χαρά πήραν οι οπαδοί της ομάδας μας μετά και το χθεσινό τρίποντο και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε. Είναι αλήθεια ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε βελτίωση και πήρε άξια ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν γίνεται όμως να πετάμε στα σύννεφα γιατί κερδίσαμε ένα ντέρμπι και έχουμε χάσει άλλα πέντε. Σίγουρα μια επικράτηση απέναντι σε ομάδα όπως την ΑΕΚ είναι πάντα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Η ωμή πραγματικότητα όμως λέει ότι η ομάδα έπειτα και από τη χθεσινή νίκη, παραμένει στην 7η θέση και βρίσκεται ακόμη αρκετά μακριά από τους στόχους της, παρόλο που επωφελήθηκε από τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών της. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να κάνει για να διορθώσει την εικόνα της και κυρίως τη βαθμολογική της συγκομιδή, γι’ αυτό και πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ως έχουν και να μην υπερβάλλουμε εαυτόν.

Δεν λύνει όλα τα προβλήματα αυτή η επιτυχία, καθώς περάσαμε αρκετά στη φετινή χρονιά. Είναι ωστόσο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και εδώ πρέπει να συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ θα έχει αντίκρισμα μόνο με μακροχρόνια βελτίωση και να παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα που χρειάζεται.