Home TOP NEWS Ψυχολογία και αναπτέρωση ηθικού

Ψυχολογία και αναπτέρωση ηθικού


Γκολ μετά από αρκετό καιρό πέτυχε στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Σαλαμίνα ο Νταβίντ Ραμίρεζ. Ο Κοσταρικανός επιθετικός το είχε μεγάλη ανάγκη και είναι κάτι που θα του δώσει ψυχολογία καθώς και αναπτέρωση του ηθικού του.

Αναφερθήκαμε αρκετές φορές στη φετινή χρονιά για την επιθετική αφλογιστία που δείχνει η ομάδα και ότι δεν έχει το εύκολο γκολ. Αυτό είναι κάτι που στοίχισε αρκετά και ένας από τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται τόσο χαμηλά.

Ο Ραμίρεζ στο προχθεσινό παιχνίδι φάνηκε ότι βρήκε τα πατήματα του και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της ομάδας μας. Κυρίως μετά την ανάπαυλα, όπου ολόκληρη η ομάδα ήταν σε καλύτερη κατάσταση, ο Κοσταρικανός ήταν αρκετά δραστήριος και είχε διάθεση. Έδειξε να συνδυάζεται αρκετά καλά με τους δύο εξτρέμ και πέτυχε το τρίτο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι.

Αυτό του το τέρμα και γενικά αυτή η εμφάνιση θα τον βοηθήσει να βρει τον ρυθμό του. Είναι κάτι που είχε μεγάλη ανάγκη και ευχόμαστε στο άμεσο μέλλον σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και σε πολλά περισσότερα γκολ.