Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην προπόνηση οι παλαίμαχοι

Στην προπόνηση οι παλαίμαχοι


Στην σημερινή πρωινή προπόνηση βρέθηκαν μερικοί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για το συγκεκριμένο γεγονός έκανε λόγο η ομάδα, μέσω ανάρτησης της στην επίσημη ιστοσελίδα. Στην προπόνηση βρέθηκαν οι Νίκος Χαραλάμπους, Τάκης Μαυρής, Φίλιππος Δημητρίου, Πέπης Ιακώβου και Κούλλης Ιακώβου. Αναλυτικά:

Επίσκεψη από τον Όμιλο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Ηλίας Πούλλος”!

Ιστορικές μορφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας, είχαν συνομιλία με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου και τον αθλητικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου και ακολούθως παρακολούθησαν την προπόνηση.

Ο κ. Αναστασίου αφού σημείωσε πως οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είναι οι άνθρωποι που με τις επιτυχίες τους μεγάλωσαν την ομάδα και της χάρισαν ένδοξες στιγμές, τους τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν και παραμένει το σπίτι τους. Από την πλευρά τους οι Παλαίμαχοι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται και υπογράμμισαν ότι παραμένουν πάντοτε στο πλευρό της ομάδας μας.

Η σύνδεση του παρελθόντος με το σήμερα και του ρομαντισμού με τον επαγγελματισμό, αποτελεί απαραίτητο συστατικό για να έχει η ομάδα μας την επιτυχημένη πορεία που όλοι προσδοκούμε!

Τον Όμιλο Παλαιμάχων εκπροσώπησαν οι Νίκος Χαραλάμπους (Πρόεδρος), Τάκης Μαυρής, Φίλιππος Δημητρίου, Πέπης Ιακώβου και Κούλλης Ιακώβου.