Home TOP NEWS Θα χρειαστεί τον… άσσο!

Θα χρειαστεί τον… άσσο!


Δύσκολη ομάδα ο Απόλλωνας και ομολογουμένως μια από τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων ετών. Τα στατιστικά συνήθως λένε την αλήθεια και αυτά του επόμενου μας αντιπάλου εξηγούν γιατί βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα.

Στο παρόν άρθρο καταπιανόμαστε με την επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, ο οποίος έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 36 γκολ σε 15 αγώνες. Κατά συνέπεια, ο μέσος όρος είναι λίγο πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα. Επιπρόσθετα, με τις πολλές επιλογές που έχει στην επιθετική γραμμή (θα απουσιάσει ο Μάγκλιτσα, προλαβαίνει ο Πακούντο Περέιρα), έχει την δυνατότητα να επιτεθεί και να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα κάνει φάσεις, άλλωστε αυτό ισχύει σε κάθε ματς, και κλειδί για την νίκη θα είναι το μηδέν πίσω. Για να έρθει αυτό, εκτός από σωστή αμυντική λειτουργία, χρειαζόμαστε και τον… άσσο! Με την ΑΕΚ κερδίσαμε και ο Μεχίας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ενώ ο Κωνσταντίνος Παναγή έχει το ενεργητικό του τα δύο clean sheets με Ονήσιλο και Αλκή Ορόκλινης.

Δεν γνωρίζουμε ποιον από τους δύο θα προτιμήσει ο Γιάννης Αναστασίου, αν και η λογική λέει Τόμας Μεχίας, αφού τον εμπιστεύτηκε με την ΑΕΚ. Το μόνο σίγουρο ότι για να έρθει η νίκη θα χρειαστεί καλή εμφάνιση (και) από τον άνθρωπο που θα σταθεί κάτω από τα δοκάρια για να υπερασπιστεί την εστία μας.