Home TOP NEWS Τι ψάχνουν Λάρκου και Αναστασίου;

Τι ψάχνουν Λάρκου και Αναστασίου;


Μπορεί το αγωνιστικό να τραβά τα βλέμματα αυτήν την περίοδο, μιας και έγιναν ήδη τρεις μεταγραφές, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμα σε μεταγραφική περίοδο. Μέχρι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, η ομάδες μπορούν να κάνουν μεταγραφές και να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει κάνει τρεις μεταγραφές: Αμπτούλ Ατζαγκούν, Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός. Το κοινό και των τριών, εκτός από το ότι ο Αναστασίου τους ήξερε από πρώτο χέρι, είναι ότι αγωνίζονται στον μεσοεπιθετικό χώρο. Άλλωστε, πολλές φορές μέσα στην σεζόν έγινε αναφορά για την επιθετική αναποτελεσματικότητα και την έλλειψη δημιουργίας φάσεων. Παρά τις τρεις μεταγραφές, η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται ότι αν πάει σε τέταρτη, θα αφορά και πάλι τον συγκεκριμένο χώρο.

Είθισται να λέγεται ότι τον Γενάρη δύσκολα βρίσκεις καλούς και σε προσιτή τιμή παίκτες. Γι’ αυτό και βάλαμε το αν στην τελευταία πρόταση της προηγούμενης παραγράφου. Η ομάδα ψάχνει επιθετικό, καθαρόαιμο εννιάρι που λέμε, ωστόσο θα κάνει κίνηση μόνο αν βρει κάτι καλό.

Οπόταν τα βλέμματα των Λάρκου και Αναστασίου στρέφονται σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και μπορούν να προσφέρουν στον τομέα του σκοραρίσματος.