Home TOP NEWS Τον έβγαλε ασπροπρόσωπο

Τον έβγαλε ασπροπρόσωπο


Ασπροπρόσωπο θα λέγαμε ότι έβγαλε τον προπονητή του ο Μαρίνος Τζιωνής, με την επιλογή να τον ξεκινήσει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ο νεαρός τα πήγε περίφημα και ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης.

Αν και είναι μόλις στα 17 του χρόνια, πήρε ήδη πολλές ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα και έφτασε πλέον να βρίσκεται στις βασικές επιλογές. Στον αγώνα με τον Απόλλωνα έκανε ακριβώς ότι του ζητήθηκε στην θέση που επιλέχθηκε και πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας. Ένα γκολ που θα το χαρακτηρίζαμε αρκετά έξυπνο, καθώς βρισκόταν ανάμεσα σε πολλούς αμυντικούς και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση. Μπορούμε να πούμε ότι από δική του προσπάθεια ξεκίνησαν όλα, μιας και έβγαλε μια καταπληκτική μπαλιά στον Άλεξ Σοάρες στην αρχή της φάσης. Πέραν του γκολ ο Τζιωνής παρουσιάστηκε αρκετά ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και δεν επηρεάστηκε καθόλου από την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Αν το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ήταν σίγουρα ο MVP του αγώνα.

Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου δε δίστασε να επιλέξει έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή σε ένα υψηλού βαθμού δυσκολίας παιχνίδι. Δικαιώθηκε ωστόσο βλέποντας τον Τζιωνή να κάνει στον αγώνα, αυτό για το οποίο επιλέχθηκε. Επιπρόσθετα, με την επιλογή του αυτή ο προπονητής της ομάδας μας δείχνει να εμπιστεύεται το νεαρό ποδοσφαιριστή και ότι τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές. Ο Ελλαδίτης κόουτς έδειξε επιθυμία να δώσει ευκαιρίες στους μικρούς της Ακαδημίας και ήδη αυτό του βγαίνει. Ευχή όλων μας να μπουν κι άλλοι νεαροί στο «κόλπο» και να κάνει πράξη η ΟΜΟΝΟΙΑ το πλάνο για επένδυση στην Ακαδημία.

Όσον αφορά τον Μαρίνο, ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να γίνει με την πάροδο του χρόνου ένας μπροστάρης για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το μέλλον πάντως προμηνύεται λαμπρό και αυτό το απέδειξε στο γήπεδο απέναντι στον Απόλλωνα.