Home TOP NEWS Τρεις επιστροφές και πέντε απουσίες

Τρεις επιστροφές και πέντε απουσίες


Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί και αυτήν την εβδομάδα η ομάδα μας, στον αγώνα του Σαββάτου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Αναστασίου μετράει τρεις επιστροφές, ενώ άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές θα είναι εκτός.

Ο Ελλαδίτης κόουτς δεν υπολογίζει στους μόνιμα τραυματίες Χριστοφή και Εντρένα, ενώ προστέθηκε από την περασμένη εβδομάδα και ο Ντάρμπισαιρ. Ο Ζίβετς δύσκολα θα προλάβει και μάλλον θα είναι κι αυτός εκτός. Επίσης εκτός θα είναι και ο Άλεξ Σοάρες, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Στις επιστροφές τώρα βρίσκονται οι Τζιωνής και Μανρίκε που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, καθώς επίσης και ο Κούσουλος που εξέτισε την ποινή του. Ο Μανρίκε προέρχεται από μεγάλο κενό, ωστόσο τις τελευταίες μέρες βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων και η λογική λέει ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με τις επιλογές του Αναστασίου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα προκύψουν περαιτέρω προβλήματα στις δύο εναπομείναντες προπονήσεις. Το ζητούμενο είναι η ομάδα να πάρει το τρίποντο όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν αγωνιστούν.