Home TOP NEWS Ακόμα πιο σημαντικός

Ακόμα πιο σημαντικός


Το επερχόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση είχε έτσι κι αλλιώς μεγάλη σημασία λόγω των θέσεων των δύο ομάδων. Πλέον και με την κατάληξη που θα πάρει η υπόθεση του Ουζόχο, ο αγώνας γίνεται ακόμα πιο σημαντικός και σαν τελικός.

Διαβάστε επίσης – Δεν αλλάζει τον στόχο

Ότι και να βγάλει η απόφαση της δικαστικής για την ένσταση του Απόλλωνα, ο στόχος της ομάδας μας δεν αλλάζει, αφού και πάλι θα πάει στο «Παπαδόπουλος» με μοναδικό ζητούμενο το τρίποντο. Πλέον, ο αγώνας γίνεται ακόμα πιο καθοριστικός και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο χαρτί για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα μας πρέπει να αντιμετωπίσει το ντέρμπι σαν να μην υπάρχει αύριο και η νίκη να έρθει πάση θυσία. Σίγουρα αυτό φαντάζει δύσκολο καθώς το τριφύλλι δεν έδωσε το δικαίωμα ότι μπορεί να τα καταφέρει, ωστόσο ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει άρδην την εικόνα του και θα πάρει το διπλό.

Πρέπει να αναλογιστούν άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» το πόσο ντροπιαστικό θα είναι το ενδεχόμενο η ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ στη β’ φάση του Πρωταθλήματος. Νικάει και ελπίζει ή πετάει κι άλλους βαθμούς και… χάνεται.