Home TOP NEWS Αλλιώς έπρεπε…

Αλλιώς έπρεπε…


Κανένας δεν πρέπει να μένει ικανοποιημένος με το ενδεχόμενο να μπούμε στην εξάδα λόγω της τιμωρίας της Ανόρθωσης. Αλλιώς έπρεπε να είναι τα δεδομένα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεθεί στο πρώτο γκρουπ με βάση της δικής της απόδοσης και όχι σε αποφάσεις της δικαστικής ή λάθη της Ανόρθωσης.

Είτε είναι δίκαια η απόφαση είτε είναι άδικη (διαβάζοντας το σκεπτικό της απόφασης μάλλον μιλάμε για δίκαιη απόφαση), δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου κολακευτικό για την ομάδα μας που ελπίζει ελέω δικαστικής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν αυτή που έπρεπε στα τελευταία παιχνίδια, τουλάχιστον, και πλέον αυξάνονται οι πιθανότητες… εξάδας μετά από τη χθεσινή απόφαση.

Διαβάστε την απόφαση και το σκεπτικό της – Η απόφαση για το Ανόρθωση-Απόλλωνας

Αναφέρθηκε πολλές φορές μες τη σεζόν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παίρνει αυτό που δίνει στους αγώνες και ο βαθμολογικός πίνακας δείχνει την αλήθεια. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Ανόρθωση ή η Σαλαμίνα παίζουν την μπαλάρα. Παρουσιάστηκαν ωστόσο πιο σοβαρές απ’ ότι η δική μας ομάδα, γι’ αυτό και μάζεψαν περισσότερους βαθμούς. Παρόλα αυτά για τη χθεσινή απόφαση δεν ευθύνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ καθώς δεν έχει καμία εμπλοκή και είναι καθαρά φταίξιμο των παραγόντων της ομάδας της Αμμοχώστου, οι οποίοι όφειλαν να είναι πιο προσεχτικοί.

Όπως και να’ χει αυτά είναι πλέον τα δεδομένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση και ότι και να γίνει πρέπει να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης κόντρα στην ΑΕΛ (μπαίνει εξάδα ακόμη και με ισοπαλία). Αν μετά από τη χθεσινή απόφαση, η ομάδα μας «καταφέρει» να μείνει εκτός εξάδας, τότε η ντροπή θα είναι διπλή…

Διαβάστε επίσης – Πλέον… στο χέρι της