Home TOP NEWS Από την Κόστα Ρίκα με αγάπη

Από την Κόστα Ρίκα με αγάπη


Ο Νταβίντ Ραμίρεζ σπάνια είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μεχρι τελευταία ήταν στη σκιά του Μάτ Νταρμπισάιρ, όπου αγωνίζονταν είτε ως δεύτερος είτε ως αναπληρωματικός επιθετικός. Μετά τις διάφορες δυσκολίες και τραυματισμούς που αντιμετώπισε ο Μάτ, ο Κοσταρικανός πήρε πάνω του τον βασικό ρόλο του στράικερ της ομάδας.

Σε κάποιους αγώνες έδειξε καλά στοιχεία και σε κάποιους ήταν εντελώς εξαφανισμένος. Τα 3 τέρματα που είχε μέχρι χθες προφανώς δεν είναι και το καλύτερο στατιστικό για έναν επιθετικό που θέλει να αγωνίζεται βασικός. Ειδικά στους αγώνες του δεύτερου γύρου που πήρε παιχνίδια στα πόδια του, έδειξε ότι ήταν μεν κοντά στις φάσεις αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Στον κρισιμότερο μέχρι σήμερα αγώνα της χρονιάς όμως ο Νταβίντ Ραμίρεζ έβγαλε το όπλο του, ξεδίπλωσε το ταλέντο του και πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα, δείχνοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να βασιστεί πάνω του στα δύσκολα. Ελπίζουμε πως θα αδράξει την ευκαιρία και τη στιγμή και θα μπορέσει να καλύψει το κενό στο σκοράρισμα που η ομάδα έχει τόσο πολύ ανάγκη.