Home TOP NEWS Δεν έχει τον έλεγχο

Δεν έχει τον έλεγχο


Ο τίτλος αναφέρεται στα πλείστα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στην αδυναμία που επιδεικνύει το τριφύλλι στο να έχει τον έλεγχο των αναμετρήσεων. Μιλάμε και για την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και για την έκβαση των αγώνων. Μάλιστα, αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές και σε παιχνίδια που κερδίζει, όπως με Ερμή!

Στα παιχνίδια λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ τις περισσότερες φορές αδυνατεί να ελέγξει τον ρυθμό και να επιβάλει το δικό της παιχνίδι. Ακόμα κι αν το καταφέρει, σε σπάνιες περιπτώσεις, προδίδεται είτε από την κακή αμυντική λειτουργία, είτε από την επιθετική δυστοκία, είτε και από τα δύο στο ίδιο παιχνίδι!

Το τριφύλλι ακόμα και στα παιχνίδια που κέρδισε, μοιάζει να το έχει κάνει λόγω ατομικής ποιότητας κάποιων ποδοσφαιριστών (όπως Γκόμεθ και Κολοβού), και όχι λόγω της επιβολής της στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι φτάσαμε στα είκοσι επίσημα (23 μαζί με αυτά του κυπέλλου) και οι ποδοσφαιριστές βγάζουν ελάχιστους αυτοματισμούς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αργή και προβλέψιμη όταν έχει την μπάλα, ενώ υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργικότητα.

Διαβάστε επίσης – «Δε μας αξίζει»

Τα πιο πάνω δεν ισχύουν ασφαλώς σε όλα τα παιχνίδια, αλλά είναι η γενική εικόνα που εκπέμπει η ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ελέγχει την έκβαση των αγώνων της, γι’ αυτό τις πλείστες φορές τρέχει και το σκορ από πίσω, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα έχει απέναντι της…

Διαβάστε επίσης – Θα παρακαλάει…