Home TOP NEWS Γιατί μας νοιάζει ο… Ουζόχο και η άποψη μας για το θέμα

Γιατί μας νοιάζει ο… Ουζόχο και η άποψη μας για το θέμα


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την χθεσινή ένσταση του Απόλλωνα στον αγώνα με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή του πορτιέρο της Κυρίας. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή και εφόσον επικυρωθεί, η ποινή στην ομάδα της Αμμοχώστου θα είναι βαριά. Ίσως μάλιστα να φτάσει μέχρι και… καμπάνα από την UEFA. Σε περίπτωση τιμωρίας θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στη βαθμολογία και η ομάδα μας θα βρεθεί στην 6η θέση.

Διαβάστε επίσης – Κατέθεσε ένσταση ο Απόλλωνας

Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να επιτυγχάνεται η είσοδος στην εξάδα στην αίθουσα του δικαστηρίου και όχι στο γήπεδο. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν έχει άμεση σχέση η ομάδα μας σε όλο αυτό το σκηνικό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που ήταν 4 βαθμούς πίσω και έτρεχε να προλάβει την κούρσα της εξάδας, ξαφνικά είναι πιθανόν να βρεθεί στην 6η θέση και με διαφορά ασφαλείας (5 πόντους διαφορά από την Κυρία). Ίσως να είναι και άδικο για την ομάδα της Αμμοχώστου από αγωνιστικής πλευράς, ωστόσο όφειλαν να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες, αν τελικά έκαναν κάτι μη νομότυπο.

Διαβάστε επίσης – Εμείς τη δουλειά μας

Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη, ότι δηλαδή τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών και όχι σε κλειστές αίθουσες. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να μην τιμωρείται παραβίαση των κανόνων όπου υπάρχει. Όλες οι ομάδες οφείλουν και πρέπει να τηρούν τους ίδιους κανόνες και με τη σειρά τους τα αρμόδια σώματα οφείλουν να λειτουργούν με αμεροληψία, ανεξαρτήτως ομάδας, σε περιπτώσεις παραβιάσεων. Αυτό το τελευταίο νομίζουμε είναι και το ζουμί παρόμοιων υποθέσεων στην Κύπρο. Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

Διαβάστε επίσης – Το μπαλάκι στην Αστυνομία από τον ΚΟΑ

Πάντως να αναφερθεί ότι δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο στην εν λόγω περίπτωση και ότι είπαμε πιο πάνω είναι απλά μια πιθανότητα. Η υπόθεση διερευνάται από τους αρμόδιους και μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες, θα έχουμε εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης – Δευτέρα η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα