Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αξέχαστη μέρα του Ρωμαίου!

Η αξέχαστη μέρα του Ρωμαίου!


Μια μοναδική εμπειρία έζησε το απόγευμα του Σαββάτου ο φίλος της ομάδας μας Ρωμαίος! Ο μικρός οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα αποδυτήρια πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, αλλά και να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας από τα Θεωρεία. Ευτυχώς η τριφυλλάρα του έκανε το χατίρι και τον έκανε χαρούμενο… εις διπλούν!

Η ανάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Έλαμψε από χαρά το πρόσωπο του φίλου Ρωμαίου από τη φιλοξενία της αγαπημένης του ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο νεαρός φίλος της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, όπως και την εξέλιξη της αναμέτρησης από τα Θεωρεία του σταδίου ΓΣΠ. Ήταν μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στον Ρωμαίο, αλλά και σε εμάς που τον είδαμε τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Ο Ρωμαίος συνοδευόταν από τη μητέρα του και την αδερφή του Μιχαηλίνα.

Σας ευχαριστούμε!

Φωτογραφίες:

View this post on Instagram

Πανευτυχής ο φίλος Ρωμαίος από τη φιλοξενία στο παιχνίδι με την ΑΕΛ! Έλαμψε από χαρά το πρόσωπο του φίλου Ρωμαίου από τη φιλοξενία της αγαπημένης του ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο νεαρός φίλος της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, όπως και την εξέλιξη της αναμέτρησης από τα Θεωρεία του σταδίου ΓΣΠ. Ήταν μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στον Ρωμαίο, αλλά και σε εμάς που τον είδαμε τόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο. Ο Ρωμαίος συνοδευόταν από τη μητέρα του και την αδερφή του Μιχαηλίνα. Σας ευχαριστούμε! #ΟΜΟΝΟΙΑ

A post shared by OMONOIA FC (@omonoiafootball) on