Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η έφεση και το… Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ

Η έφεση και το… Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ


Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό, μιας και σε λίγη ώρα (11:30) είναι ορισμένη η εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι όποια κι αν είναι η απόφαση σήμερα, θα υπάρξει έφεση, είτε από πλευράς Απόλλωνα, είτε από πλευράς Ανόρθωσης.

Με το πιο πάνω δεδομένο, είναι ορατό το ενδεχόμενο η οποιαδήποτε απόφαση να οριστικοποιηθεί μετά την εξέταση της έφεσης. Επομένως, η οριστική απόφαση ενδέχεται να πάει την άλλη βδομάδα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα και το Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν η Κυρία την Κυριακή μας κερδίσει, εκτοξεύει την απόσταση στους 9+ και ακόμα και με ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών, θα έχει την τύχη στα χέρια της για είσοδο στην εξάδα, καθώς θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα μας. Αν όμως το τριφύλλι πάρει το διπλό, χαλά τα σχέδια κάποιων και ενδεχομένως να δούμε νέα επεισόδια την άλλη βδομάδα και ακόμη πιο έντονο παρασκήνιο.

Φαίνεται ορισμένοι θέλουν διακαώς την Ανόρθωση στην εξάδα και θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να το πετύχουν…

*Ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας, τα πράγματα είναι εις βάρος μας καθώς την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την ΑΕΛ, ενώ η Ανόρθωση τον Ερμή