Home TOP NEWS Η ετοιμότητα του Μότα και το… ερωτηματικό

Η ετοιμότητα του Μότα και το… ερωτηματικό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού δεν κατάφερε να αποσπάσει υπογραφή από επιθετικό, έγγραψε στο ρόστερ της για το υπόλοιπο της σεζόν τον Μάρκο Μότα. Αυτό που μένει είναι να δούμε την ετοιμότητα του Ιταλού, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για το σε ποια θέση υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο πρώην άσσος των Γιουβέντους και Ρόμα, με 177 συμμετοχές στην Serie A, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Αυτή είναι η φυσική του θέση. Ωστόσο, με δεδομένο ότι υπάρχουν ελλείψεις σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά (φυγή Λόπεζ, τραυματισμοί Χριστοφή, Εντρένα και Ζίβετς), δεν αποκλείεται να τον δούμε αριστερό οπισθοφύλακα, ακόμα και εξτρέμ! Πάντως, το τελευταίο του παιχνίδι ήταν το Μάιο του 2018 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Αλμερίας απέναντι στην Αλκορκόν.

Επομένως, έχει περάσει ένα διάστημα οχτώ μηνών αγωνιστικής απραξίας, ενώ προέκυψε και ο τραυματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ που τον έστειλε χειρουργείο. Ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά εδώ και ένα δίμηνο περίπου, πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο για να επανέλθει στο 100% της ετοιμότητας του. Το βιογραφικό του λέει ότι ο Ιταλός έχει ποιότητα, ωστόσο θα πρέπει αυτή να φανεί στο γήπεδο. Αυτό λέμε με όλους, ότι κι αν έχουν κάνει πιο πριν.

Με τα πιο πάνω δεδομένα, θεωρούμαι ότι δύσκολα θα μπει αμέσως στα βαθιά ο Μάρκο Μότα, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον προορίζει, μάλλον, για την αριστερή πλευρά.