Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία με τη Δόξα στο «ΓΣΠ» και νέο πισωγύρισμα

Match Report: Ισοπαλία με τη Δόξα στο «ΓΣΠ» και νέο πισωγύρισμα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε σε οδυνηρή ισοπαλία (2-2) με τη Δόξα στο «ΓΣΠ» στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Σκόρερ του αγώνα οι Παβλόφ(26′), Παπαφώτης(46′) για Δόξα, ενώ για την ομάδα μας ισοφάρισαν οι Μαυρίας(80′) και Κολοβός(94′)

Α’ Ημίχρονο

Πρώτη καλή προϋπόθεση ευκαιρίας έγινε στο 5ο λεπτό, όπου ο Λόρα έβγαλε μια ωραία σέντρα με τους Ραμίρεζ και Γκόμεθ να μην προλαβαίνουν. Δύο λεπτά αργότερα ο Λόρα, σε μια σύγκρουση με τον αντίπαλο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γκαφούρ. Στο 15′ με ένα σουτ του Ραμίρεζ από αριστερά και πλάγια, ο αντίπαλος πορτιέρο μάζεψε με διπλή προσπάθεια. Ο Κοσταρικανός απείλησε ξανά δύο λεπτά μετά, με δυνατή κεφαλιά να διώχνει σε κόρνερ ο Γκρεμς. Στο 24ο λεπτό, ο Σοάρες βρήκε χώρο και έκανε το σουτ με το αριστερό, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Από το πουθενά, ωστόσο η Δόξα στο 26′ άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Παβλόφ ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεχίας. Η επόμενη φάση έγινε στο 39ο λεπτό, όπου ο Κάρλος της Δόξας πέρασε 2 παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έφτασε μέχρι την περιοχή, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Στο 45′ ο Κάρλος απείλησε ξανά, με του σουτ του ωστόσο να φεύγει ψηλά άουτ. Ακολούθως, ο Γκόμεθ επιχείρησε να κρεμάσει με κεφαλιά τον αντίπαλο πορτιέρο, με την μπάλα όμως να σταματάει για δεύτερη φορά στο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με τη Δόξα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ.

Β‘ Ημίχρονο

Με το καλημέρα του β’ ημιχρόνου η Δόξα πέτυχε και δεύτερο γκολ δυσκολεύοντας κι άλλο την κατάσταση. Λάθος από τον Κούσουλο και τον Γκαφούρ, ο Κάρλος έκανε το σουτ, ο Μεχίας απέκρουσε και και ο Παπαφώτης αμαρκάριστος σκοράρει από κοντά για το 0-2. Πρώτη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 57ο λεπτό, έπειτα από μια πολύ καλή ενέργεια του Ραμίρεζ, που πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής από πάσα του Γκόμεθ και γύρισε αμέσως για το σουτ, που πέρασε λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα δημιούργησε προϋπόθεση ευκαιρίας, με τον Ραμίρεζ να κάνει κακό τελείωμα που βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάγια, ενώ είχε και την επιλογή να δώσει πάσα. Στο 63′ η ομάδα μας είχει μια καλή στιγμή, με τον Μαυρία να κάνει το σουτ εντός περιοχής και τον Γκρέμς να αποκρούει ενστικτωδώς. Στο 66ο λεπτό, ο Γκόμεθ επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον αντίπαλο πορτιέρο να μαζεύει σταθερά. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ασαμόα της Δόξας έπιασε το σουτ, χωρίς ωστόσο να απειλεί τον Μεχίας. Στο 69′ ένα σουτ του Σοάρες πέρασε ψηλά άουτ. Στο 73ο λεπτό ο Ραμίρεζ έπιασε κεφαλιά, με την μπάλα να πηγαίνει άουτ. Στο 74′ λεπτό ο Ζίβετς στόπαρε εντός περιοχής και δοκίμασε να σουτάρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε σε σώματα. Άλλο ένα σουτ εκτός περιοχής στο 76ο λεπτό, αυτήν τη φορά από τον Μαυρία, άστοχο και αυτό. Στο 80 λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε στο σκορ. Ο Ζίβετς έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, έστειλε συρτή μπαλιά στην περιοχή και ο Μαυρίας σκόραρε με ωραίο πλασέ με την πρώτη. Στο 83′ ένα σουτ του Ζίβετς μάζεψε ο τερματοφύλακας της Δόξας. Δύο λεπτά αργότερα ο Σλοβένος και πάλι έκανε το γέμισμα, ωστόσο δεν πρόλαβε ο Ραμίρεζ να βάλει το κεφάλι και μάζεψε δύσκολα ο Αυστριακός τερματοφύλακας. Το ματς επιφύλασσε άλλο ένα γκολ, με τον Κολοβό στην προτελευταία φάση του αγώνα να ισοφαρίζει με διπλή προσπάθεια από κοντά.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τον Ερμή, έφτιαξε φάσεις και είχε δύο δοκάρια. Προδόθηκε όμως και πάλι από την κακή αμυντική συμπεριφορά της, αφού δέχτηκε δύο γελοία γκολ. Στη φάση που είμαστε με αυτό το αποτέλεσμα και με τα ντέρμπι που απομένουν με Ανόρθωση και ΑΕΛ, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Όση αντίδραση κι αν έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο μέρος, το σημερινό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά κακό και… μάλλον μας αφήνει εκτός εξάδας