Home TOP NEWS Match Report: Λευκή ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Match Report: Λευκή ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»


Στη λευκή ισοπαλία έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας δεν εξαργύρωσε την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου, παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ για άλλη μια φορά, ενώ ήταν και άτυχη σημαδεύοντας δύο φορές το δοκάρι.

Α’ Ημίχρονο

Με διπλή τεράστια στιγμή ξεκίνησε το παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Γκόμεθ πέρασε όποιον βρήκε, σούταρε, ο Δημητρίου απέκρουσε εντυπωσιακά με την μπάλα να καταλήγει ξανά στον Ισπανό, που από κοντά έχασε νέα στιγμή με το κεφάλι, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Ανόρθωση απάντησε με ένα σουτ του Μικελτάντζε εκτός περιοχής στο 16′, με τον Παναγή να μαζεύει σταθερά και εύκολα την μπάλα. Στο 24′ η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε εκ νέου με μακρινό σουτ του Κατελάρη, με τον Δημητρίου να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 29΄ο ίδιος παίκτης πήρε μπάλα εντός περιοχής, στόπαρε και σούταρε, σημαδεύοντας ωστόσο το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μόντες βρέθηκε σε καλή θέση για σουτ, έστειλε όμως την μπάλα πολύ εκτός. Η τελευταία καλή στιγμή άνηκε και πάλι στην ομάδα μας, με τον Ραμίρεζ να ελίσσεται εντός περιοχής και να κάνει το σουτ, με τον Δημητρίου να αποκρούει και πάλι σταθερά.

Β’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Ανόρθωση, με τον Στεφανέλι να παίρνει μπάλα σε καλό σημείο εντός περιοχής, το σουτ του όμως δεν απείλησε καθόλου τον Παναγή και πέρασε άουτ. Στο 59′ ήταν σειρά του τερματοφύλακα μας να δηλώσει παρών, αφού έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση κόντρα του Εγγλέζου από κοντά, με την μπάλα να έχει τροχιά προς τα δίκτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο αμαρκάριστος Κούσουλος στέλνει την μπάλα αρκετά έξω με το κεφάλι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 73′ ο Κωνσταντίνος Παναγή έκανε νέα εντυπωσιακή επέμβαση, διώχνοντας το σουτ του Μπουφ σε κόρνερ, ενώ ένα σουτ του Εγγλέζου στο 91′ δεν απείλησε αφού πέρασε πολύ εκτός. Τελευταία στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Κούσουλο να σημαδεύει το δοκάρι με το κεφάλι από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Συμπερασματικά 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, ωστόσο δεν εξαργύρωσε με γκολ την υπεροχή της για άλλη μια φορά. Στο δεύτερο μέρος δεν έγινε τόσο καλό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν αλλά να μη βρίσκουν τις λύσεις. Κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τη συνέχεια…