Home TOP NEWS Με ποια λογική;

Με ποια λογική;


Είναι κάτι που κάναμε αναφορά πριν από ένα μήνα και σας ενημερώσαμε για την κίνηση που γίνεται στο παρασκήνιο για προετοιμασία του εδάφους για αύξηση των ομάδων. Σήμερα, υπήρξαν νέες δηλώσεις για το θέμα από διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Και εμείς ρωτάμε: με ποια λογική συζητάμε για αύξηση των ομάδων πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα για να μπορούμε να το κρίνουμε και ενώ όλες οι ομάδες παλεύουν για κάτι; Δηλαδή αν ο Ερμής για παράδειγμα, αντιληφθεί ότι δεν πάει δεύτερη κατηγορία γιατί γνωρίζει ήδη ότι δεν θα υπάρξει διαβάθμιση, με ποια κίνητρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με ζήλο στο πρωτάθλημα;

Ο θεσμός μέχρι στιγμής διατηρούσε μεγάλο ενδιαφέρον για όλες τις ομάδες, ωστόσο με την τελευταία ψιθυρολογία και το παρασκήνιο, κάτι μας λέει ότι οι ομάδες στο δεύτερο γκρουπ θα τα παρατήσουν νωρίς.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι τα δείγματα με την ολοκλήρωση της Α΄φάσης του πρωταθλήματος είναι θετικά, ωστόσο εμείς θέλουμε να αυξήσουμε τις ομάδες, και μάλιστα το συζητάμε πριν ολοκληρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση ή μείωση των ομάδων δεν πρέπει να ισχύει για το επόμενο πρωτάθλημα αλλά για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, για τους λόγους που αναφέραμε πιο πάνω.

Διαβάστε τι σας είχαμε μεταφέρει για το θέμα:

Μαγειρεύεται αύξηση ομάδων;

Ετοιμάζεται η πρόταση για αύξηση των ομάδων