Home TOP NEWS Να ‘ταν ένα…

Να ‘ταν ένα…


Αν είχαμε ένα πρόβλημα να διαχειριστούμε σαν ομάδα, θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε όλη την ενέργεια μας στην επίλυση του. Δυστυχώς όμως είναι πολλά τα προβλήματα και δεν υπάρχουν ούτε οι επιλογές, ούτε ο χρόνος για να διορθωθούν.

Ξεκινώντας από πίσω, η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε φάση που φτιάχνει ο αντίπαλος. Αυτό μοιάζει με υπερβολή, ωστόσο δεν είναι τυχαίο που σε πολλά παιχνίδια φέτος η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε στην πρώτη καλή ευκαιρία που βρήκε. Με το πιο πάνω δεδομένο, η ομάδα τρέχει σε πολλούς αγώνες το σκορ από πίσω.

Διαβάστε επίσης – Προκαλούν εκνευρισμό

Έλα όμως που ούτε μπροστά είναι καλά τα πράγματα, γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει γυρίσει μόλις ένα (!) παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Αυτό με τη Δόξα στο Μακάρειο τον πρώτο γύρο, όπου έχανε με 1-0 και έφερε τούμπα το ματς με 1-2. Το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στο τελείωμα των φάσεων, αλλά και στη δημιουργία αυτών και τη γενικότερη ανάπτυξη της ομάδας όταν επιτίθεται. Οι πράσινοι παίζουν αργό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο, χωρίς κάθετες πάσες, αυτοματισμούς και φαντασία. Δε σημαίνει ότι πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα για να είμαστε καλή ομάδα, ωστόσο υπάρχει μεγάλο θέμα μπροστά. Αυτό άλλωστε ειπώθηκε και από επίσημα χείλη πολλές φορές. Ακόμα και όταν βρίσκουμε φάσεις, δυσκολευόμαστε να τις τελειώσουμε.

Διαβάστε επίσης – Δεν έχει τον έλεγχο 

Επίσης, μετά και τους αρκετούς τραυματισμούς που είχαμε, ο πάγκος δε δίνει βοήθειες, ή καλύτερα σπάνια το κάνει. Στο τελευταίο παιχνίδι δεν το είδαμε ασφαλώς αυτό (υπήρχαν στον πάγκο εντεκαδάτοι όπως οι Ζίβετς και Ματ), αλλά γενικότερα μες τη χρονιά, υπήρχαν ελλείψεις. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι υπήρξαν παιχνίδια που δεν έγιναν και οι τρεις αλλαγές, ενώ σε άλλα έγιναν αλλαγές απλά για να γίνουν… Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε, ενώ κάποιοι άλλοι, έξι στο σύνολο, αποτελούν ήδη παρελθόν.

Διαβάστε επίσης – Έμεινε για να προσφέρει τι; Και πότε;

Όλα τα πιο πάνω, έχουν φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 7η θέση και με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (23 υπέρ, 24 κατά). Το χειρότερο από όλα είναι ότι στη φάση που βρισκόμαστε, δύσκολα γίνονται θαύματα…

Διαβάστε επίσης – Τι απαιτήσεις να έχουμε από αυτόν τον μαραθώνιο κύριοι;