Home TOP NEWS Νίκη και βλέπουμε…

Νίκη και βλέπουμε…


Στην Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στις 19:00 (live OmonoiaNews, Cytavision) τον Ερμή Αραδίππου στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Η προσπάθεια για εξάδα ολοένα και δυσκολεύει και πρέπει πάση θυσία η ομάδα να φύγει με το διπλό και… βλέπουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στη φάση που βρίσκεται χρειάζεται και απώλειες των άλλων, κάτι που συνέβη μόνο στην περίπτωση της Νέας Σαλαμίνας αυτήν την αγωνιστική. Καλείται λοιπόν να πάρει τη νίκη και να παραμείνει σχετικά κοντά τους, με την ελπίδα ότι θα στραβοπατήσουν στα επόμενα παιχνίδια. Όσο δεν κερδίζει όμως τα δικά της παιχνίδια δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα, όπως ακριβώς έγινε στον περασμένο αγώνα με την Πάφο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτό το αποτέλεσμα έκανε νέο πισωγύρισμα και τρέχει τώρα να σώσει ότι σώζεται. Πλέον δεν εξαρτάται από αυτήν αν θα προλάβει την κούρσα της εξάδας για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι στη συνέχεια και πρέπει να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, ελπίζοντας ότι θα απολέσουν βαθμούς οι από πάνω.

Τυχόν παραμονή στο δεύτερο γκρουπ θα φέρει έντονο προβληματισμό αλλά και μεγάλη ντροπή γι’ αυτό και πρέπει να το αντιληφθούν όλοι και να πάρουν σήμερα τη νίκη μέχρι… νεοτέρας.

Διαβάστε σε ποιούς δεν υπολογίζει ο Γιάννης Αναστασίου – Η αποστολή για το «Αμμόχωστος»