Home TOP NEWS Ο απολογισμός… της μεταγραφικής

Ο απολογισμός… της μεταγραφικής


Ολοκληρώθηκε και επίσημα σήμερα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί τρεις προσθήκες και έξι αποδεσμεύσεις στο διάστημα αυτό. Τελευταία κίνηση ήταν αυτή με την επανεγγραφή του Μάρκο Μότα.

Κάνοντας αρχή με τις μεταγραφές, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε τους Χάρη Μαυρία, Δημήτρη Κολοβό και Αμπντούλ Ατζαγκούν. Οι πρώτοι δύο υπέγραψαν συμβόλαιο για 6 μήνες και ανάλογα με την παρουσία τους θα ανανεώσουν με το πέρας του εξαμήνου για δύο χρόνια. Ο Ατζαγκούν αποκτήθηκε υπό την μορφή δανεισμού, επίσης για 6 μήνες, από την Βέλγικη Κόρτραϊκ και εφόσον ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Διαβάστε επίσης – Τα ρεκόρ στον Παναθηναϊκό και η εμπειρία της Premier League

Ο Χάρης Μαυρίας ανακοινώθηκε στις 28 Δεκεμβρίου και αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 221 λεπτά σε τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων στους δύο ξεκίνησε βασικός και έχει δώσει 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης – Η μεταγραφή ρεκόρ και το γκολ απέναντι στον Αναστασίου

Ο Δημήτρης Κολοβός ανακοινώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 241 λεπτά σε πέντε αγώνες, εκ των οποίων στους δύο ξεκίνησε βασικός, ενώ έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης – Η στενή σχέση με τον Αναστασίου και η 4η συνεργασία

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ανακοινώθηκε στις 10 Ιανουαρίου και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Μέχρι στιγμής κατέγραψε 284 λεπτά τέσσερις αγώνες, εκ των οποίων στους τρεις ξεκίνησε βασικός.

Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε τη συνεργασία της με έξι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Χουάν Αλμπίν, Τζαρσίνιο Αντόνια, Τζαΐλσον Αραούχο, Τζόρταν Γκρίνιτζ, Ίσμα Λόπεζ και Χόρχε Ενρίκεζ. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, ο Μάρκο Μότα θα εγγραφεί εν τέλει στο ρόστερ, οπόταν δεν προκύπτει αποχώρηση του.