Home TOP NEWS Ο… μόνος Γιόρντι και το βάρος στον Ματ

Ο… μόνος Γιόρντι και το βάρος στον Ματ


Στα επτά γκολ έχει φτάσει ο Γιόρντι Γκόμεθ, μετά το προχτεσινό του απέναντι στον Ερμή Αραδίππου. Ο Ισπανός δέχτηκε την μπάλα εκτός περιοχής και με συρτό σουτ στη γωνιά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα μας, κάνοντας το 0-2. Με το πέρας τόσων αγωνιστικών και έχοντας δείγμα από όλους τους ποδοσφαιριστές, ο συγκεκριμένος είναι μάλλον η πιο ποιοτική μεταγραφή, αλλά και ο πρώτος σε προσφορά παίχτης.

Τα επτά γκολ του Γιόρντι, βλέποντας και τα συνολικά που έχει η ομάδα, φανερώνουν το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα. Ο Ισπανός έχει σημειώσει το 1/3 των συνολικών γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (21), αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει άξιους συμπαραστάτες. Ο ποδοσφαιριστής, αν και αγωνίζεται στα πλείστα ματς ως εξαρο-οχτάρι, σημειώνει ικανοποιητικό αριθμό γκολ, αλλά παραμένει… μόνος!

Όλοι οι υπόλοιποι κινούνται στα ρηχά, ενώ οι επιθετικοί και οι πλάγιοι που πρέπει να τραβάνε κουπί, είναι εξαφανισμένοι. Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα και με νούμερα, παραθέτουμε πιο κάτω τα στατιστικά των επιθετικών και των πλάγιων που αγωνίζονται μέχρι σήμερα στην ομάδα:

Επιθετικοί:

Νταβίντ Ραμίρεζ – 2 γκολ

Ματ Νταρμπισάϊαρ – 1 γκολ

Πλάγιοι:

Δημήτρης Χριστοφή – 1 γκολ

Σάσα Ζίβετς – 0 γκολ

Χουανάν Εντρένα – 0 γκολ

Δημήτρης Κολοβός- 2 γκολ

Χάρης Μαυρίας – 0 γκολ

Μαρίνος Τζιωνής – 2 γκολ

 

Μόνος ο Γιόρντι Γκόμεθ έχει σημειώσει 7 γκολ, ενώ όλοι οι ακραίοι και επιθετικοί που είναι στο σύνολο τους οχτώ ποδοσφαιριστές, σκόραραν μαζί 8 γκολ! Οι μόνοι που σώζουν την παρτίδα είναι οι Δημήτρης Κολοβός και Μαρίνος Τζιωνής που μετρούν μόλις 6 και 5 συμμετοχές αντίστοιχα, έχουν σκοράρει όμως από δύο γκολ. Και να σκεφτεί κανείς ότι η φυσική θέση του Μαρίνου είναι στο κέντρο.

Το πρόβλημα είναι εκεί, αυτό φαινόταν από την προετοιμασία, αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά. Το ζήτημα θα μετριαζόταν αισθητά, αν βλέπαμε ένα Ματ από τα παλιά, καθώς είναι ο μόνος που βάσει στατιστικών (δις πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος), μπορεί να τραβήξει κουπί αυτήν τη στιγμή στο σκοράρισμα…

Διαβάστε επίσης – Γ. Γκόμεθ: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές αξίας και είμαι σε μια ομάδα πλήρως επαγγελματική»