Home TOP NEWS Ο Τιμόθεος Χριστοφή και ο … Μιχαλάκης που την Πάφο

Ο Τιμόθεος Χριστοφή και ο … Μιχαλάκης που την Πάφο


Ο Τιμόθεος Χριστοφή είναι ο εκλεκτός της Επιτροπής Διαιτησίας για να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ. Βοηθοί οι Χαράλαμπος και Παύλος Γεωργίου, τέταρτος ο Αβραάμ Τσούκκας. Παρατηρητής ο Μιχαλάκης Ιωάννου.

Τι έχουμε να πούμε για το τρίο της διαιτησίας; Η αλήθεια είναι τίποτα το ιδιαίτερο, καθώς δεν υπήρξαν κακές διαιτησίες προς την ΟΜΟΝΟΙΑ από τους κυρίους. Αν εξαιρέσει κανείς την κόκκινη του Τιμόθεου στον Παναγή στο 89′ του ματς με το Αποελ σε μια δύσκολη φάση, οι ορισμοί δεν μας προκαλούν κάποιο αρνητικό συναίσθημα.

Από εκεί και πέρα, αυτός που… «ξινίζει» από τους πιο πάνω, είναι ο Μιχάλης Ιωάννου, γνωστός και ως «ο Μιχαλάκης που την Πάφο», o οποίος ορίστηκε ως παρατηρητής. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα θυμούνται ότι ουκ ολίγες φορές ο εν λόγω διαιτητής αδίκησε την ομάδα μας όταν οριζόταν ακόμα σαν πρώτος, ενώ δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθεια του προς αυτήν. Πολλές φορές, το ίδιο το τριφύλλι κατάγγειλε τη διαιτησία του, με τον ίδιο να συνεχίζει τις προκλητικές συμπεριφορές με τις αποφάσεις του, προς παίκτες και φιλάθλους.

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί και τι μας νοιάζει ο παρατηρητής του αγώνα; Κι όμως, η βαθμολογία που θα βάλει στον Τιμόθεο Χριστοφή ο Ιωάννου, επηρεάζει άμεσα την καριέρα του πρώτου αλλά και την… τσέπη του. Ακόμα κι αν ο Τιμόθεος κάνει κακή διαιτησία, ο Μιχαλάκης τον… «καλύπτει» με μια καλή βαθμολογία, με τον πρώτο να διατηρεί το διεθνιλίκκι του και όλα όσα αυτό προσφέρει!

Αυτό ακριβώς είναι που υποψιάζονται και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Αυτό που ζητά η ομάδα μας και όλο το υγιές φίλαθλο κοινό της Κύπρου, είναι οι διαιτησίες να είναι 50-50 και οι αγώνες να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών. Κανένας από το οικοδόμημα δεν απαιτεί, και δεν πρέπει να απαιτεί, εύνοια, αλλά μια καλή διαιτησία για να παιχτεί το ματς στο γήπεδο.

Εμείς σαν σελίδα θα είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα και θα παρακολουθούμε στενά όλα τα σφυρίγματα. Από σημαντικά σημεία όπως πέναλτι, κόκκινες κ.τ.λ., μέχρι φάουλ και κόρνερ. Εδώ θα είμαστε να δώσουμε συγχαρητήρια αν οι διαιτητές περάσουν απαρατήρητοι. Το καλό του αθλήματος πρέπει να επιδιώκουμε όλοι, ανεξαρτήτου ομάδας…