Home TOP NEWS Οι άτιμοι οι… ψήφοι!

Οι άτιμοι οι… ψήφοι!


Δε θα επαναλάβουμε το παρασκήνιο που παίχτηκε στην υπόθεση Φρανσίς Ουζόχο, ούτε θα εμβαθύνουμε στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Αν είναι όμως κάτι που διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά, εκτός από τη γενική διαφθορά που υπάρχει στο άθλημα, είναι το πολιτικό παιχνίδι που «παίζεται» στις πλάτες του ποδοσφαίρου.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο τρόπος με τον οποίο θέλησαν οι Απόλλων και Ανόρθωση να ασκήσουν πιέσεις για να κερδίζουν την υπόθεση Ουζόχο, ήταν οι… ψήφοι! Από παράγοντες μέχρι φιλάθλους, όλοι τους έστελναν το μήνυμα του… «μαύρου» ενόψει ευρωεκλογών. Με τη σειρά του, το παράρτημα του κυβερνώντος κόμματος στην Αμμόχωστο εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στο σωματείο της Ανόρθωσης μετά την παραίτηση του Αντρέα Παντελή από το Δ.Σ της εταιρείας, σε μια προσπάθεια να μη χαθεί περαιτέρω συσπείρωση!

Ε ρε τι σου κάνουν οι άτιμοι οι… ψήφοι!

Σημείωση: Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δε βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Ούτε επιχειρούμε να το παίξουμε απολίτικ. Άλλο όμως να έχει μια ομάδα ταυτότητα/ιδεολογία και άλλο να ελέγχεται/διοικείται/χρησιμοποιείται για τη συσπείρωση και εκπλήρωση στόχων ενός κόμματος. Άλλωστε αυτά τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι… και δε μας βγήκε σε καλό!

Διαβάστε επίσης: 

Η απόφαση για την έφεση της Ανόρθωσης

Η απόφαση για το Ανόρθωση-Απόλλων και το σκεπτικό της