Home TOP NEWS Παραμένει δύσκολο…

Παραμένει δύσκολο…


Μετά την απόφαση της δικαστικής και το -9 της Ανόρθωσης, οι πιθανότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να βρεθεί στην εξάδα αυξήθηκαν, ωστόσο το έργο παραμένει δύσκολο. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αγωνιστική αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα μας και επιπλέον, η επόμενη αντίπαλος μας (ΑΕΛ) είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα.

Διαβάστε επίσης – Πλέον… στο χέρι της

Όποια και να ήταν η απόφαση στο πολύκροτο αυτό θέμα, η ομάδα μας θα πήγαινε στον αγώνα του Σαββάτου με τον ίδιο στόχο. Αυτό που αλλάζει είναι ότι πλέον είναι στο χέρι της για το αν θα βρεθεί στην πρώτη εξάδα, καθώς μέχρι χθες ήλπιζε μόνο μέσω συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάλι θα προλάβει την κούρσα της εξάδας, ωστόσο αν πάει με στόχο να μην χάσει σίγουρα θα έχει πολλά να «χάσει». Το ζητούμενο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί καθώς ο στόχος δεν είναι σίγουρα η εξάδα, αλλά να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο αγώνας κόντρα στην ΑΕΛ είναι όμως υψηλού βαθμού δυσκολίας. Η Λεμεσιανή ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού και παρουσιάζεται μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και το απόγευμα του Σαββάτου θα έρθει στο «ΓΣΠ» με στόχο να φύγει με το διπλό. Η δική μας ομάδα θα πρέπει να κοπάσει αρκετά για να πάρει αυτό που θέλει, καθώς η ΑΕΛ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της αλλά και την προοπτική που της δόθηκε και να γλυτώσει τη ντροπή.

Διαβάστε επίσης – Αλλιώς έπρεπε…