Home TOP NEWS Πρέπει να δώσει περισσότερα…

Πρέπει να δώσει περισσότερα…


Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο λέμε ότι το αποτέλεσμα είναι που μετρά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με το καθαρό 0-2 τον Ερμή και πήρε το ζητούμενο, μένοντας παράλληλα ζωντανή στο παιχνίδι μέχρι και της… Ευρώπης. Ότι έκανε η ομάδα στο χορτάρι του «Αμμόχωστος-Επιστροφή» αποδείχτηκε αρκετό για να φύγει με το διπλό.

Δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε το γεγονός, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος στη συνέχεια, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στην πιο αδύνατη ομάδα του πρωταθλήματος ήταν στην καλύτερη περίπτωση… υποφερτή. Αρκετά για τη νίκη τα όσα έκανε, δεν αρκούν όμως για να κυνηγήσει τους στόχους της η ομάδα.

Κι αν είναι μια απόδοση που τη βλέπαμε μια φορά στο τόσο, θα μπορούσαμε να τη δικαιλογήσουμε. Δεν μπορεί μια ομάδα να πιάνει συνεχώς το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Το τριφύλλι όμως από την αρχή της σεζόν παρουσιάζεται μέτριο με εξαιρέσεις κάποιες εκλάμψεις, έχει «κολλήσει» στην 7η θέση και δεν έχει χτίσει ένα θετικό σερί σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος.

Θα το θέσουμε αλλιώς για να γίνουμε ξεκάθαροι: τα όσα έδειξε μέχρι σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι αρκετά για να κερδίσουμε Ανόρθωση, ΑΕΛ και να κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος τις πιθανότητες για Ευρώπη. Στο χέρι της είναι να ανατρέψει την εικόνα…