Home TOP NEWS Ψάχνει εμφάνιση… Ανόρθωσης αλλά με ΑΕΛ

Ψάχνει εμφάνιση… Ανόρθωσης αλλά με ΑΕΛ


Όπως γράψαμε και στον απόηχο του ματς με την Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια από τις καλύτερες τις εμφανίσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσοχή, για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι ούτε με την ισοπαλία, ούτε με την ομάδα φέτος και τα αποτελέσματα που έχει. Αυτό που λέμε είναι με ότι είδαμε μέχρι σήμερα και με τις… στροφές που έδειξε να μπορεί ή να μην μπορεί να πιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η τελευταία εμφάνιση συγκαταλέγεται στις καλές.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Από εκεί και πέρα, και βάζοντας στην άκρη την έφεση της Ανόρθωση και την υπόθεση Ουζόχο, αυτό που πρέπει να κάνει το τριφύλλι είναι να γυρίσει το βλέμμα στην ΑΕΛ. Για να μπορέσει να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα χρειαστεί εμφάνιση Ανόρθωσης, να πιάσει δηλαδή ψηλά για τα δικά της κυβικά στάνταρτ.

Η ΑΕΛ απέδειξε ότι διαθέτει καλό σύνολο και δύσκολα μπορεί κάποιος να την κερδίσει. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ επαναλάβει τον κακό εαυτό της, δεν έχει καμία τύχη. Αν όμως παρουσιαστεί καλή στα μετόπισθεν και παραγωγική μπροστά, αυξάνει τις πιθανότητες της.